Zonnepanelen en slimme batterijen

Voor een installatie van zonnepanelen met een slimme thuisbatterij kijken wij naar uw specifieke situatie en de behoeften van uw gezin. Wij plaatsen hoogrendements zonnepanelen op platte daken, hellende daken en in grondopstelling. De keuze van het type zonnepaneel wordt bepaald door de oppervlakte van het dakvlak en het energie jaarverbruik van de woning. 

Om uw stroomproductie van de zonnepanelen op te slaan voor eigen gebruik, kan u een thuisbatterijsysteem plaatsen. In residentiele woningen plaatsen wij de slimme batterijen van AlphaESS. Als trouwe partner installateur van AlphaESS bekijken wij welke thuisbatterij de beste is voor uw situatie. Via de AlphaESS app kan u monitoren hoeveel energie er wordt opgewekt, opgeslagen en verbruikt. 

Met een thuisbatterij kan u tot wel 80% zelfvoorzienend worden in uw elektriciteitsgebruik. Hierdoor gaat u minder stroom moeten gaan aankopen van het net. Zo bespaart u op uw elektriciteitsrekening. Een eigen zonnepanelen installatie met een thuisbatterij is een groene investering voor de toekomst. 

 
Previous slide
Next slide
Scroll naar boven