Thuisbatterij

Om de stroomproductie van uw zonnepanelen op te slaan voor eigen gebruik, kan u een thuisbatterijsysteem plaatsen. In residentiele woningen plaatsen wij de slimme batterijen van AlphaESS. Als trouwe partner installateur van AlphaESS bekijken wij welke thuisbatterij de beste is voor uw situatie. Een thuisbatterij plaatsen kan zowel in combinatie met een nieuwe of een bestaande zonnepanelen installatie.

Om uw energieverbruik te verbeteren moeten we het energieverbruik van uw woning eerst kunnen begrijpen, hoeveel energie u verbruikt en wanneer. Via de AlphaESS app kan u monitoren hoeveel energie er wordt opgewekt, opgeslagen en verbruikt. De AlphaESS thuisbatterij regelt zelf wanneer ze het best oplaadt of energie op het net injecteert, zodat u geniet van optimale resultaten. Bovendien kan u tijdens een stroompanne rekenen op energie, dankzij een UPS-noodstroomaansluiting. Optioneel kan u dan de batterij zelfs nog slimmer maken door het systeem te koppelen met Jabba, het slimste energieplatform.

Met een thuisbatterij kan u tot wel 80% zelfvoorzienend worden in uw elektriciteitsgebruik. Hierdoor gaat u minder stroom moeten aankopen van het net. Zo bespaart u op uw elektriciteitsrekening. Een eigen zonnepanelen installatie met een thuisbatterij is een groene investering voor de toekomst.

Previous slide
Next slide
Scroll naar boven